Hvad skal jeg gøre i Prepare for at få data overført til Publication?

Denne guide vil hjælpe dig med at opsætte FirstAgenda Publication med FirstAgenda Prepare. Med denne integration vil det være muligt at publicere dagsordener samt referater, direkte til jeres hjemmeside.

Vejledning

Opsætning af Publication i FirstAgenda

• Når du er logget ind som administrator på Prepare kan du klikke dig ind på Publicerings API i venstremenuen

Image
Venstremenuen i Prepare med fokus på PubliceringsAPI

• Ved siden af teksten Startdato for publicering kan du her vælge hvilken dato, I ønsker at publicere fra Prepare. Hvis ikke du vælger en startdato, så vil alt materiale tilbage i tid blive publiceret.

Image
Rediger datoen for publicering i Prepare under Publicerings API

• Tryk herefter på Gem

• Gå herefter ind og og ændre på hvilke udvalg der ønskes publicering fra til jeres hjemmeside.

• Det gør du ved at klikke på Rediger, og her kan du så tilføje eller fjerne de udvalg som skal publiceres.

• Hvis du vælger at udvalget skal publiceres, har du også muligheden for at vælge om udvalget skal vise titel eller beslutninger på lukkede punkter. Titlerne på de lukkede punkter vil som udgangspunkt ikke være synlige, men blot vises under lukket titel, med mindre du vælger at de skal være synlige.

Image
Rediger i udvalg der skal publiceres i publicerings API'et i Prepare

OBS: De lukkede titlers indhold vil ikke blive vist på websiden, eksempelvis dokumenter og bilag.

Efter at have slået publiceringen til i Prepare, vil møder under dette udvalg automatisk blive udgivet fremover, når du frigiver nye versioner af dagsordenen/referater.