Kan jeg omdøbe mine gruppesamtaler?

Ja, i stedet for at få vist alle navnene på de medlemmer, du har delt kommentarer med, kan du omdøbe samtalen til f.eks. "Bestyrelsen", eller hvad der nu er relevant. På den måde kan du hurtigt vælge den gruppe af medlemmer, du ofte deler kommentarer med.

Bemærk: alle udvalgsmedlemmer i samtalen kan omdøbe gruppesamtalen.

Sådan omdøber du en gruppesamtale

Web

• Login via https://web.firstagenda.com

• Vælg et møde i et udvalg hvor du tidligere har delt kommentarer

• Start en ny delt kommentar og klik på blyanten til højre for den samtale du ønsker at omdøbe

Image
Omdøb gruppesamtale

• Indtast det navn du vil omdøbe samtalen til - f.eks.  "Bestyrelsen"

Image
Omdøbt samtale

• Klik på det blå flueben for at gemme
Image
Blåt flueben

Du har nu omdøbt samtalen.

Husk: Du kan altid ændre navnet på gruppesamtalen ved at klikke på blyantsikonet.

iPad

• Find det sted i dokumentet, hvor du vil starte en delt kommentar

• Klik på info-ikonet til højre for den gruppesamtale, som du ønsker at omdøbe

Image
Omdøb gruppesamtale i appen

• Indtast det navn du vil omdøbe samtalen til - f.eks. "Bestyrelsen"

Image
Omdøbt samtale i appen

• Klik på den blå knap på iPad-tastaturet for at gemme

Du har nu omdøbt samtalen.

Husk: Du kan altid ændre navnet på gruppesamtalen ved at klikke på info-ikonet.