Hvordan deler jeg en kommentar?

Med del kommentar-funktionen har du mulighed for at dele dine tanker omkring et emne både før, under og efter et møde, med en eller flere af de øvrige mødedeltagere.

Sådan deler du en kommentar

• Vælg den dagsorden, som du gerne vil dele en kommentar i

• iPad: hold fingeren nede på skærmen og vælg del kommentar-ikonet

Image
Del kommentar

• Web: Venstreklik med musen og vælg "del kommentar"-ikonet

Image
Del kommentar

Vælg en eller flere personer, som du gerne vil sende en besked til

• Tryk på "skriv besked"

• Skriv din besked og tryk på "send"

NB: Når du først har sendt din besked, så kan du ikke slette den igen.

• Hvis modtageren har aktiveret notifikationer, vil vedkommende modtage en mail i sin indbakke omkring, at der er delt i kommentar i Prepare.