Hvordan ser jeg storskærmsvisningen?

Hvis du ønsker at se samme storskærmsvisning som mødedeltagerne, kan du selv åbne denne.

Husk at slå storskærm til i FirstAgenda Live, så det ikke bare er forsidevisningen, der præsenteres.

Sådan slår du storskærmsvisningen til

• Klik på knappen "Storskærm" og funktionen er aktiveret når knappen er grøn.

Image
Aktiver storskærmsvisning-knap

• Herfra mangler du blot at klikke på knappen "Åben storskærm" og en ny fane med storskærmsvisningen vil åbne.

Image
Abn storskærm knap i højre hjørne

• Du har nu mulighed for at se det samme som mødedeltagerne får vist på deres storskærm.

Image
Vis samme skærm som mødedeltagere