Hvordan vises PDF på storskærm?

Er der et punkt på dagsordenen som indeholder en PDF-fil der skal vises på storskærm, er det heldigvis nemt at dele denne. Læs med her.

• Klik dig ind på det møde som skal vises på storskærm.

• For at vise punktet på storskærm skal du sikre dig, at stormskærmsvisning er slået til. Dette gør vi ved at klikke på knappen 'storskærm' vist på nedenstående billede. Når knappen er grøn, vises indholdet på storskærmen.

Image
Knap til at slå storskærm til i øverste højre hjørne

• Når I kommer til dagsordenspunktet med PDF-filen, skal du blot klikke på filen under f.eks. 'indstillinger og forslag'.

• Herfra kan du vælge hvorvidt PDF'en skal vises på storskærm eller ej. Hvis feltet er orange, er PDF'en vist på storskærm, hvilket er tilfældet på nedenstående billede:

Image
Storskærm slået til

• For at fjerne PDF'en for storskærmen igen, kan du enten skifte punkt eller klikke på den orange knap igen, så den bliver hvid.

Husk blot at dagsordenspunktet ikke må være afsluttet, da PDF'en ellers ikke vil blive vist på storskærmen.

Læs mere om hvordan du viser forslag eller indstillinger på storskærm her.