Hvordan bruger jeg bedst storskærmsvisningen i Live?

Læs med, for at få nogle anbefalinger til, hvordan du bruger storskærmsvisningen i Live

Anbefalinger til hvordan du bruger du storskærmsvisningen i Live

• Det kan være en fordel for dig at tilslutte en ekstra skærm til din pc, hvor du vælger at vise præsentationsvisningen på denne ekstra skærm, som derefter spejles på storskærmen i mødelokalet. På den måde kan du have fuld kontrol over præsentationen og samtidig have dine administrative opgaver foran dig på den anden skærm.

• Undlad at bruge skræmdublering, når du deler præsentationsvisningen på storskærmen i mødelokalet. På den måde kan du arbejde i administrationsvisningen mens præsentationen kører særskilt på storskærmen i mødelokalet.

• Brug fuldskærmsvisning i browseren, hvilket giver et mere simpelt overblik uden browser- og værktøjslinjen, som vist på billedet nedenfor

Image
Storskærmsvisning