Sådan fungerer integration med KMD WorkZone

Integrationen mellem FirstAgenda Management og KMD WorkZone giver mulighed for at koble en sag fra WorkZone til et møde og/eller et dagsordenspunkt i FirstAgenda Management.

For de møder og dagsordenspunkter hvor der er tilknyttet en sag, kan der automatisk journaliseres en PDF med bilag ind på den pågældende sag for henholdsvis møde og punkt i WorkZone, når mødet publiceres i FirstAgenda Management.

Teknisk

Integrationen baserer sig på kald igennem WorkZones OData API. De brugere, der benytter integrationen i FirstAgenda Management, vil ligeledes skulle have en bruger i WorkZone for at få adgang til at søge sager frem.

Integrationen benytter en WorkZone systembruger (servicebruger) til at journalisere og oprette mødesager fra FirstAgenda Management til WorkZone. Systembrugeren skal have koncernindblik for at have den fornødne rettighed til de tilkoblede WorkZone-sager.

Herudover kan integrationen benytte en WorkZone On Behalf-bruger til søgning og download fra WorkZone. Er On Behalf-brugeren ikke aktiveret, benyttes i stedet servicebrugeren til søgning og download.

Image
Sammenkoblingen mellem KMD Workzone og FirstAgenda Management

Vejledninger til opsætning af WorkZone integration