Vejledning til opsætning af WorkZone integration (t.o.m. vers. 2023.0)

Forberedelse

Som forberedelse til opsætning af integrationen, skal følgende være på plads:

KMD skal levere:

1. URL’en til endpointet
  2. Domænet hvori WORKZONEAGMUSER findes
  3. Password til WORKZONEAGMUSER
  4. Der skal være oprettet en bruger i WorkZone til brug for test af integrationen.

FirstAgenda skal kende brugernavn og password for denne bruger

FirstAgenda skal levere:

1. URL’en til miljøet
  2. Clientsecret fra Octopus
  3. Brugernavn og adgangskode til adminbrugeren

Opsætning

Der skal både foretages en opsætning i Workzone (WZ) og i FirstAgenda Management (FAM):

FAM - opsættes af FirstAgenda:

1. KMD sender URL’en til endpoint til udvikling i FirstAgenda, så denne kan blive lagt i Octopus.

2. FirstAgenda opretter en testbruger i FAM med samme brugernavn og password som oplyst af KMD. Testbrugeren skal have begge administratorrettigheder.

3. I FAM: Indstillinger → Generelle indstillinger i kassen ”Content-Security-Policy”: her indtastes URL’en til endpointet UDEN ”odata/v3”.
    • Tryk på ”Gem ændringer”
    • OBS! Ved tryk på retur-tasten fremkommer ” ’self’ ” foran URL’en

4. I FAM: Indstillinger → KMD WorkZone:
    • Udfyld felterne ved brug af de oplysninger, som KMD har leveret:
    • OBS! Det er vigtigt, at der står ”/Odata/v3” i ”Endpoint” (Se 'Endpoint' nedenfor)

5. Når udviklerne har meldt tilbage, at Octopus er opdateret, så genstart web applikationen ved at gå til Indstillinger → Generelle indstillinger: Tryk på knappen ”Genstart web applikation” nederst på siden.

6. Test integrationen ved at logge på som testbrugeren.

Sådan ser konfigurationsdelen ud i FAM:

Image
Konfigurationsdelen i FAM:

WZ - opsættes af KMD:

Nedenstående opsætning i WZ gælder for WZ, version 2023.1 og frem:

1. I det følgende skal XXX erstattes af prefix’et i URL’en til miljøet

Sådan ser konfigurationsdelen ud i WZ:

Image
Konfigurationsdelen i WZ