Hvad indeholder mødeprotokollen?

Protokollen indeholder forskellige elementer, som fremstilles nedenfor. Er du i tvivl om, hvordan du downloader protokollen, hvor du kan se dens indhold, kan du læse mere her.

Indhold:

• Først indeholder protokollen generelle basis informationer som udvalg, mødested, -tid og dato.

• Herefter ses alle deltagende på mødet og hvem der har været meldt fraværende.

• Næste side giver et overblik over mødets dagsorden.

• Herfra finder du en gennemgang af alle de forskellige dagsordenspunkter med tilhørende indstillinger, forslag, resultater fra afstemninger og vedtagelser eller afslag.

• Du kan følge med i hvilke oplysninger der fremgår af protokollen, mens eller før/efter mødet afholdes, ved at klikke dig ind på 'protokol' som vist på nedenstående billede. Her kan du tilføje indstillinger, beslutninger, resultat af afstemninger og meget mere.

Image
Hvad indeholder en protokol

• For hvert dagsordenspunkt fremgår titel, punktnummer og indstilling/forslag.

• Desuden fremgår der en udførlig deltagerliste for hvert punkt på dagsordnen, hvis ikke alle mødedeltagere har været deltagende på samtlige punkter.