Hvordan stemmer jeg?

Det er mødeadministratorens opgave at starte en afstemning.

Når afstemning er igang på et punkt, vil din skærm se således ud:

Image
Klik på "afstemning igang" for at afgive din stemme

Du skal herfra klikke på knappen "Afstemning i gang" for at afgive din stemme.

Når du har klikket på afstemningen, får du mulighed for for at stemme For, Undlad eller Imod. Du kan læse hvilket forslag der er blevet stillet og hvem som har stillet netop dette.

Image
Vælg hvad du vil stemme

I eksemplet nedenfor er der stemt for forslaget. Ikonet vil blive gult ved undladt stemme og rødt når der er stemt imod punktet.

Image
Ændre stemme