Hvordan opretter jeg en standardtekst?

I FirstAgenda Live kan du oprette en række af standardtekster eller formuleringer, som I anvender ofte i jeres organisation, når I skal skrive beslutninger.

Standardteksterne kan hjælpe med hurtigere at kunne skrive sin beslutning, når man skriver beslutninger under et møde.

Sådan opretter du standardtekster

• Gå til administrationsdelen af FirstAgenda Live og tryk på menupunktet Indstillinger i venstremenuen.

• Tryk herefter på Standardtekster.

Image
Standardindstillinger under indstillinger i menuen til venstre

• Nu får du en oversigt over alle de standardtekster, der er oprettet i organisationen.

• Tilføj en ny standardtekst ved at trykke på Opret ny.

Image
Orange "opret ny"-knap i højre hjørne

• Skriv en titel på teksten og herefter selve den tekst, du ønsker, der skal være standard.

• Tryk på Gem, når du er færdig.

Image
Orange "gem"-knap i nedre højre hjørne

• Du kan nu se din nye standardtekst på listen over standardtekster.

• Hvis du ønsker at rette eller slette din standardtekst, kan du trykke på teksten på listen og enten slette eller ændre den.
Image
Se, ændre eller ret standardteksten