Hvilke indstillinger kan jeg ændre på en organisation?

Der findes forskellige indstillinger, som du kan ændre på din organisation i FirstAgenda Live. Du kan indstille logo, navn og sprog.

• Klik på Indstillinger i venstremenuen

• Tryk herefter på Organisationsindstillinger

Image
Organisations indstillinger

• Du kan indsætte et logo eller skifte logo ved at trykke på Vælg billede og finde dit logo eller billede i dine filer på din pc

• Klik på Rediger organisation for at ændre de øvrige organisationsindstillinger. Du bliver nu ført videre til brugeradministrationen, hvor du kan foretage ændringer.

Image
Organisationsindstillinger på brugeradministrationen

På organisationen kan du ændre:

• Organisation:
    • Organisationsnavn
    • Sprog
    • Tidszone

• Login:
    • Antal dage mellem skift af adgangskode
    • Antal tilladte fejllogins
    • 2-faktor-login

• Support:
    • Support e-mail
    • Support telefonnummer
    • Support website
    • Supportfunktions navn

Når du har sat din organisationsindstillinger, som du gerne vil have dem, så trykker du på Gem