Hvordan opretter jeg et møde?

Sådan opretter du et møde

• Gå ind under menupunktet Møder

• Klik herefter på Opret nyt møde

Image
Opret nyt møde

• Du får nu vist et nyt skærmbillede, hvor du skal indtaste oplysninger om mødet, såsom udvalg, navndato, og tidspunkt

• Hvis du ønsker at oprettet et nyt udvalg til dit møde, skal du klikke på Udvalg i venstrenavigationen. Se hvordan du opretter et udvalg

• Yderligere skal du beslutte, om mødet skal være åbent eller lukket. Undlader du at låse mødet (ved ikke at klikke på den blå hængelås), vil mødet være tilgængeligt for alle organisationens medlemmer (forudsætter at udvalget er åbent)

Image
Blå åben hængelås

Image
Opret møde

• Efter indtastning klik på Gem​

Mødeinformationerne, du har indtastet, vil blive vist på mødeforsiden, som mødedeltageren ser, når han eller hun tilgår det specifikke møde i FirstAgenda Prepare.

Feltet Information kan anvendes til oplysninger, som du ønsker at gøre mødedeltagerne særligt opmærksomme på.

Opret dagsordenpunkter

Efter klik på Gem, er du klar til at oprette dagsordenspunkter. Se her hvordan du opretter dagsordenpunkter