Mødeskabeloner - Hvordan laver jeg en kopi af et tidligere møde?

Opretter du mange af de samme møder i et udvalg, med det samme indhold, er det nu muligt at oprette en kopi af et tidligere møde. Både med og uden indhold og på tværs af udvalg.

Bemærk: det er ikke muligt at oprette en kopi af et møde, der er indlæst via ESDH.

Sådan opretter du en kopi af et tidligere møde:

• Klik på "Møder" i venstremenuen og vælg "Opret nyt møde"

• Vælg et udvalg mødet skal oprettes i

• Ud for "Mødeskabelon" kan du i en dropdown liste se tidligere møder du kan lave en kopi af

Image
Mødeskabeloner dropdown

Hvis du ikke ønsker at lave en kopi af et tidligere møde, lader du listen stå på "Ingen skabelon".

Opret en kopi af et møde fra et andet udvalg

Hvis du ønsker at lave en kopi af et tidligere møde fra et andet udvalg, klikker du på "Vælg skabelon fra andet udvalg"

Image
Vælg skabelon fra andet udvalg

Image
Vælg mødeskabelon

• Vælg derefter udvalg og mødedato du vil oprette en kopi fra

Medtag indhold fra et andet møde

Ønsker du at medtage indholdet fra det tidligere møde, aktiverer du "Mødeskabelon med indhold"

Image
Mødeskabelon med indhold

• Udfyld derefter alle mødets øvrige stamdata og klik på “Gem"

Du har nu oprettet en kopi af et tidligere møde.