Hvordan ændrer jeg en frigivet dagsorden?

Denne guide beskriver hvordan du ændrer en frigivet dagsorden der er oprettet via den manuelle mødeoprettelse i FirstAgenda Prepare. Hvis du benytter et udvalg med integration, skal du foretage ændringerne på dagsordnen i jeres ESDH-system, hvorefter du følger den normale frigivelsesprocedure, så den ændrede dagsorden bliver overført til FirstAgenda Prepare.

Nedenfor kan du læse, hvordan du ændrer et frigivet møde, du har oprettet manuelt i FirstAgenda Prepare.

Sådan ændrer du et frigivet møde:

• Gå ind under Møder i venstremenuen

• Tryk på pilen i kolonnen Frigivet version ud for det møde, du gerne vil ændre

Image
Frigivet version

• Du får nu en oversigt over mødet. Du kan nu ændre indstillingerne for lukkede punkter, tilføje en ekstra deltager eller slå godkendelse til uden at skulle frigive mødet igen

• Tryk på knappen Rediger indhold, hvis du ønsker at lave ændringer til punkterne eller mødets stamdata

Image
Rediger indhold

• Når du har lavet ændringer, så bliver de automatisk behandlet, og når de er færdigbehandlet kan du frigive mødet

• Tryk på Gå til frigivelse

Image
Gå til frigivelse

• Tryk på Frigiv for at frigive mødet

Image
Frigiv

Ændring af mødets titel, mødedato og information

• Vil du rette i mødets stamdata (mødetidspunkt, info osv.) klikker du på blyantikonet øverst

Image
Mødedeltager under mødeinformation

• Når mødet er færdigbehandlet, frigiver du mødet og du har nu ændret dit møde

Husk:  Når du frigiver vil den "gamle" version blive erstattet af den nye version, du netop har lavet ændringer i.