Kan jeg opdele mine dagsordenspunkter i kategorier?

Ja, du kan inddele dine dagsordenpunkter i kategorier, så der vises kategorioverskrifter mellem dagsordenpunkterne for mødedeltagerne.

Image
Opdel dagsordenspunkter i kategorier

"FRUGTER" og "VÆRKTØJ" er kategorioverskrifter

Sådan tilføjer du kategorier til dine dagsordenpunkter

VIGTIGT: Det er ikke muligt at anvende "sortér" knappen, når der først er tilføjet kategorier til dagsordenpunkterne.

• Opret et nyt møde eller ret i et eksisterende møde

• Tilføj dagsordenpunkter til mødet. I vores eksempel har vi tilføjet 6 dagsordenpunkter:

• Æbler

• Bananer

• Pære

• Hammer

• Skruetrækker

• Sav

Image
Sådan tilføjer du kategorier til dine dagsordenpunkter

• Klik på "Tilføj ny kategori" for at tilføje en kategori til punkterne

Image
Tilføj ny kategori

• Klik i feltet for at give kategorien et navn. I vores eksempel, har vi oprettet 2 kategorier som vi kalder "Frugter" og "Værktøj"

Image
Vi kalder kategorien for "Frugter"

• Træk kategorien op eller ned og placér overskiften, hvor den hører til. Du kan også lade kategorien være hvor den er, og tilføje nye dagsordenpunkter efterfølgende. Du kan også altid slette en kategori igen

• Du har nu tilføjet kategorier til dagsordenpunkterne