Hvorfor er min dagsorden gået i stå?

Hvis du synes din dagsorden har arbejdet længe, uden der sker noget, så kan det være fordi FirstAgenda er i en venteposition, hvor vi afventer en manglende fil fra dit system.
 

Når vi modtager filer fra dit ESDH-system, kan der gå op til 30 min, før vi har modtaget og behandlet alle dagsordenens filer.


I nogle situationer - hvis f.eks. din dagsorden er meget stor - så modtager FirstAgenda ikke alle filer til dagsordenen i første omgang. De resterende filer vil komme i næste overførsel til FirstAgenda. Når der mangler filer, "kigger" FirstAgenda efter den manglende fil i op til 50 minutter.


Hvis vi stadig ikke har modtaget den manglende fil efter 50 minutter, vil status skifte til rød ud for den manglende fils navn i oversigten. I dette tilfælde skal du undersøge, hvorfor filerne ikke er blevet overført til FirstAgenda.


Læs mere: Hvorfor fejler en eller flere filer i min dagsorden?


Hvad gør jeg, hvis der mangler en fil?

  • Undersøg allerførst om filerne er korrekt tilknyttet til din dagsordenpunkter. Det tjekker du i dit ESDH-system.
     
  • Hvis alt ser fint ud i dit ESDH-system, så tag fat i en person i din organisation, som har adgang til at kigge ned i den kildemappe, hvor filerne ligger, inden de bliver overført til FirstAgenda. Denne person vil typisk være en IT-ansvarlig. Rent praktisk skal der undersøges, om de manglende filer stadig ligger i kildemappen.
     
  • Hvis det viser sig, at nævnte kildemappe er tømt, så tag kontakt til os, så skal vi nok hjælpe dig videre.


Hvad gør jeg hvis der opstår en fejl under behandlingen af mødet?