Hvornår er en dagsorden klar til frigivelse?

I stedet for at logge på FirstAgenda for at tjekke med jævne mellemrum om din dagsorden, eller referat er klar til frigivelse, kan du blive notificeret pr. mail, så snart din dagsorden ligger parat.

Bliv notificeret når din dagsorden/referat er klar til frigivelse

• Log ind i webversionen af FirstAgenda

• Klik på dit profillogo med dine initialer øverst til højre på siden

Image
Profilindstillinger under profillogo i højre hjørne

• Scroll ned til kategorien Notifikationer og tryk på knappen "Rediger"

Image
Blå rediger-knap i øverste højre hjørne

• Klik på knappen "rediger"  og sæt herefter flueben i "Dagsordner klar til frigivelse"

Image
Blå flueben til markering af dagsorden klar til frigivelse som notifikation på mail

Fremover vil du modtage mailnotifikationer, når dagsordner og referater er klar til frigivelse inden for de udvalg, som du er ansvarlig for.