Hvordan frigiver jeg et møde fra et ESDH-system?

Artiklen her beskriver, hvordan du frigiver møder i udvalg med ESDH-integration.
Klik her for at læse om hvordan du frigiver en dagsorden der er oprettet manuelt i FirstAgenda

Når du har publiceret din dagsorden i dit ESDH-system, skal du efterfølgende sørge for at frigive den i FirstAgenda. Dagsordnen skal være frigivet i FirstAgenda for at kunne læses af mødedeltagerne. Som regel går der et kvarters tid efter frigivelsen i dit ESDH, til dagsordnen ligger klar i FirstAgenda. Du vil blive notificeret, når dagsordnen er klar.

Bemærk: har du frigivet et møde til et nyt udvalg, skal du være tilmeldt udvalget som dagsordensamler med rettigheden "Læs ikke-frigivet version", før du kan se mødet i mødeoversigten.

Sådan frigiver du dagsorner i FirstAgenda - Med integration

• Klik på menuen Møder

• Klik på den blå pil til højre for den dagsorden, du gerne vil frigive

Image
Blå pil ud for de ikke-publiserede møder

(hvis du har du overført en dagsorden, der er ældre end 14 dage, skal du huske at tilpasse datofelterne øverst på siden)

• Du får nu vist en detaljeret dagsordenoversigt, hvor du kan se, om din dagsorden er klar til frigivelse.

Image
Blå "klar til frigivelse"-knap for at gå videre med frigivelsen

• Klik på den blå Gå til Frigivelse-knap.

• Efter du har klikket på Gå til Frigivelse, får du vist et skærmbillede med et kommentarfelt. Her har du mulighed for at skrive en kommentar om den dagsorden, du er i gang med at frigive. Kommentaren vil være synlig på forsiden af FirstAgenda og i den notifikationsmail, som mødedeltagerne modtager. Hvis du fjerner fluebenet ud for Notificér udvalgsmedlemmer, vil mødedeltagerne ikke få en notifikationsmail om, at dagsordnen ligger klar i FirstAgenda. Men notifikationen vil stadig ligge på forsiden af FirstAgenda, såfremt I ikke har slået Historik fra.

Image
Blå frigiv-knap for at frigive mødet

• Først ved klik på Frigiv bliver dagsordnen tilgængelig for udvalgets medlemmer, og disse vil modtage en mail om, at dagsordnen ligger klar i FirstAgenda.