Hvordan udgiver/publicerer jeg et møde direkte til Prepare?

Når du skal publicere et møde, så har du en række forskellige mulige publiceringskanaler og muligheder. Her kan du læse hvordan du udgiver/publicerer dit møde direkte til Prepare.

Sådan publicerer du et møde til Prepare

• Når du står på det aktuelle møde, klikker du på fanen Udgiv

• Herefter folder du drop-down menuen ud under “Vælg Publiceringskanal

• Vælg herefter First Agenda Prepare

Image
Vælg Prepare

• Marker 'Udgiv kun åbne punker' hvis det kun er åbne punkter som skal udgives/publiceres. Hvis publiceringen skal indeholde alle punkter, både lukked og åbne punkter, fjerner du markeringen.

Image
Marker om publiceringen kun skal indeholde åbne punkter

• Vælg nu, om du ønsker at oprette publiceringen som en kladde. Her vil publiceringen ikke berøre mødets status.

• Du kan også oprette den som en endelig publicering. Her vil publiceringen være den, som mødedeltagerne forventes at anvende, når de skal forberede sig til et møde.

• Sidste mulighed er at publicere det som et mødereferat. Dette vil være aktuelt, når mødet er afholdt og der er tilføjet beslutninger og tilstedeværelse.

Image
Vælg en af de tre muligheder

• Afslut ved at trykke på den blå “publicer”-knap.
Image
Publicer knappen

Når du trykker på den blå Publicer-knap, vil publiceringen blive sendt direkte til FirstAgenda Prepare, hvor du efterfølgende skal over og frigive, inden mødedeltagerne kan læse materialet.