Hvad gør jeg hvis min invitation ikke virker?

Vi har i april releaset en større opdatering, så vi nu har fået en ny brugeradministrationssiden og login side. Det betyder, at hvis du har fået tilsendt en invitation til FirstAgenda Prepare eller Live før opdateringen blev releaset, er din invitation nu ugyldig og virker ikke.

Du skal derfor tage fat i en administrator fra din organisation, som skal sende dig en ny invitation, så du kan blive oprettet.

Klik her, hvis du er i tvivl om, hvem din administrator er og hvordan du kommer i kontakt.