Hvordan kommer jeg i kontakt med min administrator?

Læs med her, hvis du er i tvivl om, hvem der er din administrator og ønsker at finde oplysninger om vedkommende.

Sådan finder du oplysninger om din administrator på web

• Log ind på web.firstagenda.com

• Klik på dine initialer i øverste højre hjørne

• Klik nu på Support

Image
Klik på Support

• Du får nu vist en side, som på billedet nedenfor, hvor du får oplyst e-mail og telefonnummeradministrator i din organisation (obs. mailen og telefonnummeret på billedet nedenfor er eksempler)

Image
Oplysninger om din administrator

Sådan finder du oplysninger om din administrator på iPad

• Log ind på FirstAgenda Prepare på din iPad

• Tryk på det lille tandhjul nederst i venstre hjørne

Image
Klik på det lille tandhjul
  • Tryk nu på Support

Image
Tryk på 'Support'

• Du får nu vist et skærmbillede, som på billedet nedenfor, hvor du får oplyst e-mail og telefonnummeradministrator i din organisation (obs. mailen og telefonnummeret på billedet nedenfor er eksempler)

Image
Eksempler på support-mail og telefonnummer