Hvordan sletter jeg en bruger?

Hvis du ønsker at slette en bruger, skal du blot trykke på Konfigurer i menuen i toppen af FirstAgenda Management og herefter klikke på Brugere.

Image
Brugere under konfigurer i hovedmenuen

Klik nu på den bruger du ønsker at slette. Så vil du blive mødt af følgende:

Image
Slet-knap nederst under redigering af bruger

Scroll ned i bunden hvor du finder knappen Slet, der også vises med et skraldespands ikon.

Klik på knappen og du vil blive spurgt om du er sikker på, at du vil slette brugeren.

Image
Blå slet-knap for at bekræfte sletning af bruger

• Hvis du fortsat ønsker at slette brugeren, skal du klikke på Slet

• Hvis du fortryder din handling, kan du klikke på Annuller

​Brugeren vil blive slettet og du kan ikke ændre denne handling. Var det en fejl at du slettede brugeren, skal du oprette den på ny.

OBS: Bemærk dog, at såfremt brugeradministration sker via AD-integration, skal nye brugere oprettes i AD’et, hvorefter brugeren ved første login også oprettes i Management. En slettet bruger i AD’et skal ligeledes slettes manuelt i Management.