Hvordan opretter jeg en bruger?

Når du skal oprette en bruger i FirstAgenda Management, skal du kende brugerens e-mailadresse samt hvilken rolle, brugeren skal have i systemet.

Sådan opretter du en bruger

• Klik på Brugere under fanen Konfigurer

• Til venstre ser du en oversigt over de brugere, der allerede er oprettet

• Klik på Opret ny

• Du skal nu indtaste brugerens fulde navn, et valgfrit brugernavn, oprette en adgangskode til brugeren samt indtaste brugerens e-mailadresse

• Klik på Opret

Du kan nu tilføje yderligere brugerindstillinger i form af sprog og roller.

Skal brugeren være Administrator eller Udvalgsadministrator, skal du sætte flueben ud for den ønskede rolle. Sætter du ikke et flueben her, vil brugeren få rolle som Sagsbehandler og kan alene tilgå de punkter, vedkommende er ansvarlig for.

Bemærk dog, at såfremt brugerne oprettes via AD-integration, tildeles rollerne Administrator og Udvalgsadministrator ligeledes gennem AD’et.

Skal brugeren være dagsordensamler, giver du adgang til dette, når du tilføjer brugeren til et udvalg. Se mere her.

Klik på Gem ændringer

Image
Oprettelse af ny bruger

Du kan efterfølgende tilføje en bruger til en brugergruppe blandt de brugere, der i forvejen er oprettet i FirstAgenda Management for din organisation. Se mere her.