Hvordan melder jeg afbud til et møde på Web?

Hvis du er forhindret i at deltage på et møde i FirstAgenda Live, har du altid mulighed for at melde afbud. Dette kan gøre både på Web og på iPad.

Sådan melder du afbud til et møde på web

1. Log ind på app.agendalive.dk og vælg først det møde i mødeoversigten, som du ønsker at melde afbud til

Image
Vælg møde i mødeoversigten

2. Klik på Meld afbud under 'Handlinger' i venstre side

Image
Klik på 'Meld afbud' i venstre side

3. Skriv en begrundelse for hvorfor du ikke deltager til mødet

Image
Giv begrundelse for afbudet

4. Klik på Afbud nederst i højre hjørne

Image
Klik på "Afbud" i nederste højre hjørne

5. Du har nu meldt afbud til mødet. Dit afbud vil nu blive sendt til mødets administrator, som vil være klar over, at du ikke har mulighed for at deltage på mødet.

Obs. Hvis du kun er fraværende på dele af mødet, skal du tage kontakt til din mødeleder.