Hvordan opretter jeg en note?

I en dagsorden kan du lave noter til sagsfremstillinger og bilag. Dine noter kan ses i sagsfremstillingen eller bilaget, men også i noteoverblikket. Dine noter er personlige og kan kun ses af dig.

Sådan laver du en note på iPad:

• Vælg en sagsfremstilling eller et bilag

• Hold fingeren nede på skærmen for at få værktøjsmenuen frem

• Opret en note ved at vælg "Opret note". Afslut ved at trykke på fluebenet

Image
Opret note

Image
Opret note på app

Sådan laver du en note på Web:

• Vælg en sagsfremstilling eller et bilag

• Klik med musen på det sted i teksten du gerne vil lave en note (tryk 1 gang med venstre museknap)

• Tryk på note-ikonet

Image
Opret note på web

• Der kommer et tekstfelt frem, hvor i du kan skrive din note

• Når du har skrevet din note, klik på fluebenet for at gemme

Bemærk: Noter er personlige og kan ikke deles med andre. Ønsker du alligevel at dele din note i en delt kommentar, skal du kopiere teksten og oprette en delt kommentar.