Kan jeg ændre navnet på et udvalg?

Ja, det kan du godt. Det gøres på to forskellige måder, alt efter om du har ESDH-integration eller ikke.

Sådan ændrer du navn på udvalg - med ESDH-integration

Hvis du benytter udvalg med integration, skal du ændre navnet på udvalget i dit ESDH-system. Så vil udvalgsnavnet automatisk ændre sig til det nye i FirstAgenda Prepare ved næste overførsel.

Det er vigtigt, at navnet ændres i ESDH-systemet, og ikke i FirstAgenda Prepare, da udvalgsnavnet i Prepare ellers vil rette sig tilbage igen til det gamle navn fra ESDH-systemet efter overførsel.

Ydermere skal du sikre dig, at Source ID'et på udvalget i ESDH-systemet er identisk med det der er registreret i Prepare. Da du ellers vil risikere at ændre navnet på et helt andet udvalg, eller få oprettet et helt nyt udvalg i FirstAgenda Prepare.

Sådan ændrer du navn på udvalg - uden integration

• Gå ind under menuen Udvalg

• Klik på det udvalgsnavn, som skal ændres

• Skriv det nye udvalgsnavn i feltet ud for Navn og klik på Gem

Image
Udvalgsnavn

Hvis du oplever problemer med skift af udvalgsnavn, er du velkommen til at kontakte supporten på support@firstagenda.dk.