Hvad kan en dagsordensamler?

Dagsordensamlere arbejder primært med at frigive dagsordner og referater for de udvalg som vedkommende er ansvarlig for. Men en dagsordensamler kan også en del andre ting. Se listen nedenfor:

• Frigive dagsordner og referater

• Oprette møder*

• Tilføje dagsordenpunkter*

• Indsætte bilag

• Tilføje beslutninger*

• Fjerne mødedeltagere fra særlige fortrolige punkter

• Læse ikke-frigivne dagsordner

• Give mødedeltagere ret til at læse ikke-frigivne dagsordner

• Notificere mødeltagere om frigivne dagsordner og referater

• redigere udvalg (lukket/åbent udvalg)

* gælder manuelt oprettede møder i FirstAgenda Prepare

Ekstra rettigheder

En dagsordensamler kan også administrere brugere indenfor sit eget udvalg. Dette er en ekstra indstilling som skal aktiveres af en administrator for organisationen. Se evt. mere i det nederste afsnit i denne artikel: Brugere - hvordan oprettes de?

• Oprette brugere inden for egne udvalg

• Redigere mødedeltagerens profil inden for egne udvalg

• Få overblik over mødedeltagernes status (f.eks. hvis adgangskoden skal skiftes)

Husk: at dagsordensamlere kun kan se de udvalg, som han/hun har tilknyttet sin profil.