Hvordan genaktiverer jeg et udvalg?

Er du ved en fejl kommet til at deaktivere et udvalg, er der her hjælp at hente - du kan nemlig nemt genaktivere et udvalg.

Når et udvalg bliver genaktiveret, vil udvalget igen fremgå i Prepare og alle brugerne får igen adgang til de gamle dagsordener.

Sådan genaktiverer du et udvalg

• Klik på Udvalg i vensremenuen i Prepare

• Klik på linket 'Vis inaktive udvalg' i øverste højre hjørne

Image
Klik på linket 'Vis inaktive udvalg'

• Du får nu en liste over alle de inaktive udvalg. Klik på det udvalg du ønsker at genaktivere

• Klik på den grønne knap Genaktiver og bekræft ved at trykke OK

Image
Klik på den grønne knap Genaktiver

Udvalget er nu genaktiveret og kan findes på listen over aktive udvalg.