Hvordan melder jeg en person på talerlisten?

I det tilfælde at mødedeltageren ikke selv kan eller har meldt sig på talerlisten i FirstAgenda Live, har du som administrator rettighederne til selv at tilføje dem.

Hvis du ønsker at melde en person på talerlisten, skal du gå ind på mødet og det bestemte punkt på dagsordnen.

Du kan melde en person på talerlisten uanset om der er talere på listen i forvejen eller ej.

• Klik på "Tilføj +" knappen:

Image
Tilføj-knap under talerliste til et punkt

• Her får du mulighed for at søge blandt de tilstedeværende mødedeltagere og kan vælge den person du ønsker at sætte på talerlisten.

Image
Liste over tilstedeværende mødedeltagere, som kan vælges

• Klik på "Meld på" for at melde vedkommende på talerlisten for dagsordenspunktet. Du kan se hele talerlisten til højre.

Image
Oversigt over talerlisten til et punkt