Hvordan får jeg overblik over mine markeringer, noter og delte kommentarer?

Du har 3 muligheder for at danne dig et overblik over dine noter og delte kommentarer. Se mere her forneden.

Overblikket

Image
Overblik

• Viser dine noter og delte kommentarer fra et dagsordenpunkt samlet i en liste

Side-overblikket

Image
Icon

• Viser på hvilke sider i dokumentet du har noter, delte-kommentarer, markeringer og bogmærker gemt.

Fuldskærmsvisning (web)

Image
Fuldskærmsvisning

• Viser noter, delte kommentarer, bogmærker og markeringer i en fuldskærmsvisning. Bemærk at denne funktion kun er tilgængelig via https://web.firstagenda.com

Overblikket

Overblikket, finder du på hvert eneste punkt i dagsordenen. Hvis der ligger noter eller delte kommentarer gemt, vises det som en lille tæller der angiver hvor mange noter eller delte kommentarer, der ligger gemt på punktet.

• Klik på Overblik i venstremenuen, når du står på et punkt og få overblik over, hvor mange noter og delte kommentarer, du har på et punkt.

• Vil du se alle noter på et punkt klikker du på Noter

Image
Overblik over dine noter som mødedeltager

• Vil du se dine Delte kommentarer på et punkt klikker du på Delte kommentarer

Image
Overblik over dine delte kommentarer som mødedeltager

Side-overblikket

Side-overblikket (eller thumbnail-overblikket) viser et overblik over alle siderne på et punkt i en dagsorden. Her kan du få et hurtigt overblik over, hvilke sider du har lavet dine noter og markeringer på i punktet.

Image
Ikon for markeringer

Markeringer vises som et blyantsikon

Image
Noteikon

Noter vises som et note-ikon

Image
Ikon for delte kommentarer

Delte-kommentarer vises som et kommentar-ikon

Image
Ikon for bogmærker

Bogmærker vises som et bogmærke-ikon

Sådan finder du side-overblikket

• Gå ind på et punkt i en dagsorden eller et referat

• Tryk på det lille tabel-ikon  øverst på skærmen

Image
Icon

• Et nyt vindue kommer frem, hvor du kan se et overblik over dine noter, kommentarer, markeringer og bogmærker. Klik på en af siderne i side-overblikket for at gå til siden.

iPad

Image
Sideoverblik i app

Web

Image
Sideoverblik på web

Bemærk: i webversionen af FirstAgenda Prepare, er det muligt at sortere visningen af side-overblikket efter "noter", "delte kommentarer", "markeringer" og "bogmærker".

Fuldskærmsvisning