Hvordan markerer jeg?

Ved hjælp af markeringsværktøjet i FirstAgenda Prepare kan du tegne og overstrege i dagsordner, referater og dokumenter. Vær opmærksom på, at markeringer er personlige og ikke kan deles med andre.

Sådan laver du en markering:

iPad:

• Gå ind på det punkt i et møde hvor du ønsker at lave en markering

• I bunden af skærmen finder du markeringsværktøjet

• Tryk på den farve du ønsker at lave en markering med

• Lav din tegning eller overstregninger ved at tegne på skærmen med din finger

• Markeringerne gemmes automatisk. Klik på den samme farve du har valgt, for at gå ud af markerings-funktionen igen.

Image
Markeringsværktøj

Web:

• Gå ind på det punkt i et møde hvor du ønsker at lave en markering

• Få markeringsværktøjet frem ved at venstreklikke på siden og vælg blyantsikonet

Image
Lav markering

• Klik på den farve du ønsker at lave en markering med

Image
Markeringsværktøj

• Lav din tegning eller overstregninger ved at tegne på skærmen med musen

• Klik på fluebenet for at gemme

Tip til web:

• Vælg en farve til at lave markeringer med og hold "shift" nede, mens du tegner. Nu har du lavet en lige linje! Vær opmærksom på at denne funktion ikke er tilgængelig på iPad.