Hvor kan jeg se upload-klientens seneste serverforbindelse?

• Log ind som administrator i FirstAgenda Prepare

• Klik på "Indstillinger"

• Find "Upload-indstillinger" i bunden af siden

• Under "Upload-indstillinger" se "Clients"

Image
Under Clients Uploads kan man se seneste serverforbindelse

Her kan du se tidsstempel for, hvornår der senest er uploadet filer til FirstAgenda Prepare, samt hvornår der senest har været forbindelse til serveren. Her kan du samtidig også finde informationer om servernavn og IP-adresse.

Har upload klienten ikke kørt i flere timer?

Er det flere timer siden sidste forbindelse, kan det tyde på at den scheduled task, der automatisk kører upload-klienten er gået i stå. Kontakt jeres serveradministrator for at genstarte tasken.