Hvad er AD-grupper?

AD-grupper - eller Group claim names - bruges til at styre, hvilke af jeres brugere, der må få adgang til FirstAgenda. Ved flere organisationer kan I også styre, hvem der har adgang til hvilke organisationer.

Sådan aktiveres AD-grupper (Group claim name)

• Opret en gruppe i jeres AD for hver organisation

• Send det præcise navn på AD-gruppen til FirstAgenda på support@firstagenda.com

• Vi konfigurerer jeres organisation med AD-gruppenavnet

• Placér de brugere i AD-gruppen som må få adgang til organisationen i FirstAgenda

Brugere, som ikke er registreret i AD-gruppen, vil ikke få adgang til FirstAgenda.

NB
Hvis I for eksempel kun har en organisation i FirstAgenda, så kan I styre adgangen ved at oprette en AD-gruppe og placere de brugere, som må få adgang til FirstAgenda i denne gruppe.

Det er forskelligt, hvordan AD-login er indstillet hos de forskellige organisationer, men hovedparten vælger at undlade AD-grupperne, således at alle brugere i en organisation som udgangspunkt har adgang til alle åbne udvalg, når de logger på FirstAgenda.