Hvad er en autofordeler?

En autofordeler kan med fordel bruges af dig, som arbejder med flere organisationer under én samlet koncern, og har behov for at publicere dagsordener fra samme ESDH-system til alle organisationerne. 
 

ESDH systemer har ofte kun mulighed for at eksportere data til en enkelt mappe. Det er derfor som standard ikke muligt at publicere til flere organisationer i FirstAgenda Prepare, uden at have flere upload-klienter installeret for hver organisation.
 

En autofordeler hjælper med at fordele dagsordener/ referater ud i flere mapper på jeres server, hvorved det bliver muligt at publicere til flere organisationer i FirstAgenda Prepare.
 

Image
Grafisk illustration af autofordelerVia et værktøj til autofordeleren angiver du hvilke udvalg, der hører til de forskellige organisationer i FirstAgenda Prepare. Autofordeleren åbner de enkelte dagsordener / referater fra ESDH systemets kildemappe, og ud fra en liste, placeres dagsorden / referat i den korrekte upload mappe, hvorfra den uploads til den korrekte organisation i FirstAgenda Prepare.