Hvordan opretter jeg en dagsordenskabelon?

Sådan opretter du en dagsordenskabelon

Dagsordenskabeloner er en standard for, hvordan du ønsker, en dagsorden skal se ud. Du kan definere, hvilke punkter der skal indgå, og hvad standardoverskriften på dagsordenen skal være.

• Klik på Skabeloner i navigationsbaren i toppen og vælg Dagsordenskabeloner.

Image
Dagsordenssabeloner under skabeloner i øverste menu

Under Dagsordenskabeloner til venstre fremgår de aktuelle dagsordenskabeloner, mens den valgte dagsordenskabelon fremgår til højre.

Image
Oversigt over aktuelle dagsordensskabeloner

• Klik på Opret ny i højre hjørne

Image
Opret ny-knap i øvre højre hjørne

• Udfyld Navn på dagsordenskabelon og klik på Opret

Image
Vindue til at indtaste navn og en opret-knap

• Udfyld Standard navn for ny dagsorden

Image
Vindue til at indtaste standardnavn

Forskellen på de to navnefelter er, at Navn er navnet på selve skabelonen, hvorimod Standard navn for ny dagsorden er det navn, der bliver overskriften på dine fremtidige dagsordener med denne skabelon. Det giver særligt mening, hvis du skal bruge den samme dagsordensoverskrift (altså standardnavn for ny dagsorden), fx "fagudvalgsmøde"  i flere forskellige udvalg, men med forskelligt skabelonindhold. Så kan du adskille skabelonerne ved at navngive dem forskelligt under Navn.

• Udfyld eventuelt standard forsidetekst

• Klik på Gem ændringer

• Tilføj de relevante punkter til din dagsordenskabelon og klik på Tilføj

Image
Mulighed for at indtaste standard forsidetekst og en gem ændringer-knap

• Du kan ændre på rækkefølgen af punkterne ved drag and drop

Image
Ændring af punktrækkefølge ved drag and drop

Du kan til enhver tid ændre på alle ovenstående indstillinger i din dagsordenskabelon.