Hvordan gør jeg politiske udvalg historiske?

Når vi går ind i en ny valgperiode, er det en god idé at få tidligere politiske udvalg ryddet lidt af vejen - uden naturligvis at gøre dem helt utilgængelige. Med funktonen historiske udvalg, skaber du overblik for brugerne og gør det let for genvalgte politikere at tilgå noter, delte kommentarer og materiale fra den forgangne valgperiode.

Husk, gør ikke et udvalg historisk, før du har publiceret det sidste referat til udvalget!

Når du gør et udvalg historisk, anbefaler vi, at du samtidigt omdøber udvalgsnavnet, således at genvalgte politikere nemt kan skelne nye udvalg fra tidligere udvalg. (Omdøb f.eks. "Byrådet" fra nuværende periode til "Byrådet 2014-2017".

Du omdøber udvalgsnavnet ved at vælge Udvalg i venstremenuen og dernæst vælge det udvalg der skal omdøbes. Husk at klikke på Gem, når du er færdig.

Vigtigt: Vil i oprette nye udvalg?

Samtidigt med at du omdøber udvalgsnavnet så er det vigtigt, at I tager stilling til, om I vil fortsætte med at publicere dagsordner i samme udvalg som for nuværende periode. Hvis I fortsætter med at publicere i samme udvalg i jeres ESDH (dvs. source-id er det samme som i dag), vil det være nødvendigt, at vi laver tilpasninger i FirstAgenda. Det kan vi sagtens, men tag fat i os i god tid, så vi kan få jer på en liste over de organisaioner, som skal tilpasses inden årets udgang. Kontakt FirstAgenda

Hvis I opretter nye udvalg i jeres ESDH-system, så behøver I ikke at kontakte os - men kan blot nøjes med at gøre tidligere udvalg historiske og omdøbe dem.