Kommunalvalg - det skal du huske i FirstAgenda

Når et kommunalvalg står for døren, er der i den forbindelse en lang række opgaver, som skal ordnes. For at hjælpe dig bedst muligt igennem processen, har vi lavet en liste over de situationer, hvor du som dagsordensamler kan anvende FirstAgenda som hjælpeværktøj.

Kort efter kommunalvalget

Når årets sidste politiske møder er afholdt

• Vil I oprette nye udvalg?
    Det er vigtigt, at I tager stilling til, om I vil fortsætte med at generere dagsordner i de eksisterende politiske udvalg, eller om der skal oprettes nye udvalg i jeres ESDH.
    Ønsker I at oprette nye udvalg i jeres ESDH, er det en god idé at gøre de gamle udvalg historiske. Se nedenfor hvordan.

• Gør udvalg historisk
    Hvis du vil, har du mulighed for at gøre de nuværende stående udvalg historiske, så de ikke 'forstyrrer' i den nye valgperiode.  Læs om hvordan du gør udvalgsmenuen overskuelig og hvordan genvalgte politikere kan tilgå dagsordner fra både den nye og gamle valgperiode. Sådan gør du udvalg historisk.

• Fjern og deaktivér brugere
    Husk at fjerne brugerne fra de nuværende politiske udvalg - med mindre de er blevet genvalgt. Overvej om nogle af brugerne skal deaktiveres i FirstAgenda.

• Tilknyt medlemmer til nye stående udvalg
    Husk at tilknytte de nyvalgte medlemmer til de forskellige udvalg  - og invitér de brugere, som endnu ikke anvender FirstAgenda.

Har I spørgsmål så kontakt os på support@firstagenda.dk