Afhold det konstituerende møde i FirstAgenda

Når den nye kommunalbestyrelse er valgt, bør de inden for en tidsramme have afholdt deres konstituerende møde.

Læs nedenfor, hvordan du anvender FirstAgenda til det konstituerende møde.

 • Opret det konstituerende møde som et udvalg i dit ESDH-system.
  NB: du kan også vælge at benytte jeres eksisterende Byrådsudvalg til det konstituerende møde, og så gør du naturligvis som du plejer.
   
 • Frigiv en dagsorden til det nye udvalg - du kan lave en testdagsorden til udvalget først, så du kan få udvalget gjort synligt i FirstAgenda Prepare inden du publicerer den aktuelle dagsorden.
   
 • Få rettigheden som dagsordensamler i det nye udvalg og tilknyt herefter alle i den nye kommunalbestyrelse til udvalget. Hvis du ikke har rettighed som administrator, så få administratoren til at give dig rollen som dagsrodensamler i udvalget.
   

NB: hvis nogle af medlemmerne endnu ikke er oprettet i FirstAgenda Prepare skal du også huske at oprette dem og derefter tilknytte dem til det nye udvalg

Når dagsordenen er klar til det konstituerende møde, gør du som du plejer: publicerer dagsordenen og dernæst frigiver den i FirstAgenda Prepare.

Den nyvalgte Kommunalbestyrelse har nu en tilgængelig dagsorden og kan forberede sig til det konsituerende møde.

 

Vidste du, at FirstAgenda gør det desuden muligt at afholde møder og foretage afstemninger i FirstAgenda Live. Her kan du bl.a. afholde listeafstemninger, som særligt er relevant i forbindelse med kandidat afstemninger. Læs mere om listeafstemning her.