Hvordan opretter jeg en sagsfremstilling som dokument i WorkZone?

Du har mulighed for at oprette en sagsfremstilling som dokument. Dermed behøver du ikke at indtaste teksten i felterne i Management, men kan i stedet uploade en PDF-fil eller et word-dokument fra WorkZone.

Uploader du et word-dokument, vil dokumentet automatisk blive konverteret til en PDF-fil, når punktet klarmeldes til dagsordensamleren.

Sådan opretter du en sagsfremstilling som dokument i Workzone

Når du skal benytte funktionen "Sagsfremstilling som dokument", skal du først og fremmest være opmærksom på, at du benytter de rigtige punktskabelon. I denne artikel har vi kaldt den "Sagsfremstilling som PDF og referat som tekst". Dette er fordi, at feltskabelonen tillader upload af både sagsfremstilling som dokument, men I kan have valgt andre navne i jeres organisation.

• Start med at oprette et punkt gennem WorkZone - det er her du skal være opmærksom på at vælge den rigtige punktskabelon. Her kan du også vælge blandt de forskellige bilagsdokumenter, der er tilknyttet sagen. Dette har du også mulighed for at gøre fra den dedikerede visning eller direkte fra Management.

• Klik herefter på "Gem" for at gennemføre oprettelse af punktet.

Image
Sagsfremstilling som pdf og referat som tekst-skabelon

• Nu kan du enten åbne punktet gennem Management eller du kan benytte den dedikerede visning gennem WorkZone til at åbne punktet.

• Marker punktet med fluebenet yderst til venstre og klik herefter på øje-ikonet

Image
Dedikeret visning af punkt

• Det valgte punkt åbner nu i et lille vindue. Klik på Dokumenter i menuen og vælg Dokumenter fra WorkZone. Vælger du Dokumenter fra fil, skal du sikre dig, at dokumentet du uploader allerede er en PDF.

• Da punktet er oprettet gennem WorkZone, er punktet allerede tilknyttet en sag, og den vil automatisk foreslå de dokumenter, der ligger på den specifikke sag i WorkZone.

• Vælg nu det eller de dokumenter, du ønsker at uploade som sagsfremstilling og klik på Tilføj. Du kan også samtidig tilknytte eventuelle bilag til dit punkt.

Image
Dokumenter under det valgte punkt
Image
Sagsfremstilling som dokument-fil tilføjet

• Dokumenterne er nu tilknyttet, og står markeret med teksten "ESDH". Dette betyder, at dokumenterne fortsat blot er linket til Management, og at de ikke er overført endnu. Dette bliver de først, når punktet bliver klarmeldt

• Inden punktet eventuelt klarmeldes skal de tilføjede dokumenter defineres - dette gøres ved at klikke på "Rediger" ud for dokumentet.
Image
Rediger-knappen
  • Under Dokumenttype vælger du nu Sagsfremstilling for sagsfremstillingen. Har du også uploadet bilag, skal de naturligvis have dokumenttypen Bilag.

Image
Valg af dokumenttype - punktfremstilling

• Ikonerne ud for de tilføjede dokumenter vil nu tilpasse sig de valgte dokumenttyper og punktet er klar til at blive klarmeldt. Dette gøres ved at klikke på flag-ikonet.

Image
Klarmeldt punkt

• Filerne er nu blevet overført, og der er opstået en række knapper med forskellige muligheder ud for dokumenterne

Vigtigt: Bliver der foretaget nogle ændringer i dokumentet i WorkZone træder disse ændringer ikke automatisk i kraft. Her skal du benytte "Opdater"-knappen ud for det enkelte dokument, og ændringerne vil nu træde i kraft i Management.

Image
Opdater-knap ud for det enkelte dokument