Kan jeg give en kommentar til en anden taler?

Ja, du har mulighed for at give en kommentar til en anden taler i FirstAgenda Live.

• Find talerlisten under et bestemt punkt på mødet

• Klik på den orange pil til højre for en taler på talerlisten.

Image
Taler på talerliste

Dette vil tilføje dit eget navn under talerens og du er i til at give en kommentar til den nuværende taler.

Image
Talerliste med en taler, der kommenterer

Fjern din kommentar fra talerlisten

Du har altid mulighed for at fjerne din kommentar fra talerlisten igen.

• Klik på dit navn og skraldespandsikonet vil komme frem.

• Klik på skraldespandsikonet og vælg Afmeld og du fjernes fra talerlisten (vær dog opmærksom på, at denne handling ikke kan fortrydes).

Image
Mødedeltager afmelder sig talerliste