Sådan fungerer integration med FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Management kan publicere færdige dagsordener over i FirstAgenda Prepare, så du kan arbejde videre på dem der. Dette gøres ved, at du inde i Management vælger at publicere til en Prepare upload folder. Management vil derefter pakke dagsordenen i et bestemt format og placere filerne i en specifik upload folder, som Prepare efterfølgende vil hente dagsordenerne fra og importere dem ind i Prepare.

Teknisk

Integrationen kræver, at I har en mappe, hvor Management har skriverettigheder til. Derudover skal I have FirstAgenda Importer servicen kørende, som ligeledes skal have skrive og læse rettigheder til mappen. Denne service vil fjerne filerne fra mappen og sende dem direkte ind i FirstAgenda API, hvorefter de vil være tilgængelige i Prepare.

Image
Illustration af integrationen med FirstAgenda Prepare