Hvordan opretter jeg en brugergruppe?

Når du har oprettet dine brugere kan du sætte brugerne i en brugergruppe. Med en brugergruppe kan du på én gang tildele en gruppe af brugere adgang til et udvalg.

Sådan opretter du en brugergruppe

• Gå ind under fanen Konfigurer i den øverste menu og klik derefter på Brugergrupper til sidst i menuen

Image
Brugergruppe

• Til venstre får du en liste over alle dine brugergrupper. Øverst i højre hjørne kan du oprette en ny brugergruppe ved at trykke på “Opret ny”.

Image
Klik på 'Opret ny' i øverste højre hjørne

• Skriv nu navnet på den ønskede brugergruppe og tryk på “Opret”. Du har nu oprettet en brugergruppe.

Image
Skriv navnet på den nye brugergruppe og klik opret

Når du fremadrettet opretter nye brugere, så har du mulighed for at tilføje brugerne til en brugergruppe.

Bemærk

Det er muligt at koble brugergrupper i jeres AD sammen med en FirstAgenda Management brugergruppe. Dette styres under navngivningen af Brugergruppen, hvor man vil kunne anvende funktionen “Mapning af eksterne grupper”.

Et eksempel på dette ses nedenfor, hvor der mappes med en specifik AD-gruppe:

Image
Mapning med AD grupper

Hvis I anvender brugergrupper og AD, så vil det blive sat op i den tekniske implementering af Management.