Hvordan tilføjer jeg en bruger til et punkt?

Du kan tilføje en bruger til et punkt på en mødedagsorden. Du kan tilføje blandt de brugere, der i forvejen er tilføjet til dit udvalg i forbindelse med konfigureringen af udvalget.

Sådan tilføjer du en bruger til et punkt

• Gå ind på det pågældende punkt

• Klik på fanen Adgang

Image
Klik på adgang

• Klik på knappen Tilføj

Image
Klik på 'Tilføj'

• Her kan du enten søge din bruger frem under Navn, eller du kan sætte flueben ud for den eller de brugere, du ønsker at tilføje til punktet

Image
Søg bruger frem eller kryds af på listen

• Klik på Gem ændringer

Bemærk

De brugere, der er dagsordensamlere, er tildelt denne adgang i forbindelse med konfigureringen af udvalget.