Kan jeg fjerne brugere fra en fortrolig sag?

Sådan fjerner du brugere fra en fortrolig sag

Hovedreglen er, at når en mødedeltager er tilknyttet et udvalg, så har vedkommende adgang til hele dagsordnen/referatet inden for udvalget. Det vil sige mødedeltageren kan se både åbne og lukkede punkter.

I et udvalg kan der være behov for at gennemgå personsager eller fortrolige dokumenter, som kun enkelte af udvalgets medlemmer har lov til at se. I sådanne situationer har man som dagsordensamler mulighed for at gå ind på det aktuelle lukkede punkt og fjerne de brugere, som ikke må få adgang til sagen.

Brugere kan fjernes fra lukkede punkter både på frigivne og ikke frigivne dagsordner og referater.

Fjern brugere fra et lukket punkt

• Klik på Møder i venstremenuen

• Find den relevante dagsorden med et lukket punkt du ønsker at udelukke en bruger fra og klik på den blå pil

• Scroll ned til det lukkede punkt, som du vil fjerne brugere fra. Det lukkede punkt kan genkendes på den røde hængelås ud for punktet

Image
Hængelås-ikon

• Klik på brugerikonet for at åbne brugeroversigten

• Klik skyderen fra ud for de relevante brugere, som ikke længere må have adgang til punktet

Image
Bruger på lukkede punkter

Husk, at det udelukkende vil være dette ene lukkede punkt, at de fjernede brugere ikke vil have adgang til.

• Klik på Luk for at gemme indstillingen