Hvordan sletter jeg en bruger?

Overvej om du vil slette en bruger eller blot deaktivere brugeren. Hvis du sletter en bruger, vil det ikke være muligt at genaktivere brugeren. Brugeren er slettet i organisationen, og du skal oprette brugeren påny, for at brugeren kan få adgang.

For at slette en bruger skal du først deaktivere brugeren.

Når brugeren er deaktiveret kan du herefter slette brugeren:

• På brugeradministrationsiden klikker du på Brugere i venstremenuen

Image
Venstremenuen i brugeradministrationen

• Klik på fanen ‘Deaktiveret’ nedenunder søgefeltet

Image
Klik på 'Deaktiveret'

• Find den bruger du ønsker at slette og klik på cirklen med brugerens initialer ud fra brugeren

• En blå boks dukker nu op i bunden af skærmen

• Tryk på ‘Slet’ for at slette brugeren

Image
Slet bruger

• Brugeren er nu slettet. Tryk på det lille ikon for at komme tilbage til Prepare