Hvad betyder "Stem blankt"?

Når du sætter en indstilling eller et forslag til afstemning, kan mødedeltagerne stemme
For, Imod, eller Blankt.

Hvis du har brug for det, kan du på en enkelt afstemning slå til, om mødedeltagerne må stemme blankt eller om de kun skal have mulighed for stemme for eller imod.

Sådan aktiverer du "Stem blankt"

• Gå ind på den afstemning, hvor du gerne vil ændre valgmulighederne for stemmer.

• Nederst til venstre finder du "Stem blankt" som en mulighed

Image
Når den er slået til, kan brugeren stemme blankt

• Når den er slået til, kan mødedeltagerne også afgive en blank stemme

• Når den er slået fra, kan mødedeltagerne kun stemme For og Imod.