Hvordan deltager jeg i en dialog? (web)

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Når du er blevet oprettet som bruger i LetDialog, kan du deltage i de dialoger, som du er inviteret til. Du kan deltage i flere dialoger med forskellige deltagere på én gang. Du har ikke selv mulighed for at starte en dialog, men du kan altid skrive beskeder i de dialoger, som du deltager i.

1. Log ind på app.letdialog.dk på en webbrowser eller på LetDialog appen på din telefon

2. Indtast din e-mail adresse og log ind med NemID eller med din selvvalgte adgangskode

Når du logger ind i LetDialog får du i venstre side vist en oversigt over alle de dialoger, som du deltager i. Den blå prik indikerer, at du har en ulæst besked i dialogen.

Image
Blå prik ud for læst besked

Klikker du på en dialog kan du skrive med de deltagere, som indgår i dialogen. Udover beskeder kan du også se de handlinger, der er foretaget, eksempelvis når en deltager bliver tilføjet til samtalen, eller at en bruger har givet samtykke.

Dine beskeder er markeret med blå og modtagers beskeder er markeret med grå.

I tekstfeltet "Skriv besked" indtaster du dine beskeder - ligesom du kender det fra andre beskedtjenester. Beskeden sendes ved et klik på den blå pil til højre for tekstfeltet.

Image
Dialog

Ved at klikke på det lille "i" ikon øverst i højre hjørne kan du se generelle informationer om dialogen såsom deltagere, dialogoplysninger og samtykkeoplysninger.

Image
Dialogoplysninger

Er du i tvivl om, hvordan du sender en besked?

Læs her, hvordan du sender en besked.

Image
Gammelt LetDialog logo

Når du er blevet oprettet som bruger i LetDialog, kan du deltage i de dialoger, som du er inviteret til. Du kan deltage i flere dialoger med forskellige deltagere på én gang. Du har ikke selv mulighed for at starte en dialog, men du kan altid skrive beskeder i de dialoger, som du deltager i.

1. Gå til www.letdialogen.dk for at logge ind i LetDialog

2. Indtast din e-mail adresse og log ind med NemID eller med din selvvalgte adgangskode

Når du logger ind i LetDialog får du vist en oversigt over alle de dialoger, som du deltager i.

Image
Oversigt over dialoger du kan deltage i

Klikker du på en dialog kan du skrive med de deltagere, som indgår i dialogen. Udover beskeder kan du også se de handlinger, der er foretaget, eksempelvis når en deltager bliver tilføjet til samtalen, eller at en bruger har givet samtykke.

Image
Mulige handlinger under Info øverst på siden

• Dine beskeder er markeret med blå og modtagers beskeder er markeret med grå

• I tekstfeltet "Skriv besked" indtaster du dine beskeder - ligesom du kender det fra andre beskedtjenester. Beskeden sendes ved at klikke på "Send"

• Klik på det blå plus til højre for tekstfeltet for at:

• Vedhæfte et billede

• Vedhæfte en PDF

• Vedhæfte et link

• Ved at klikke på info-knappen kan du se generelle informationer om dialogen såsom emne, deltageroplysninger og lovgrundlag.

• Du har også mulighed for at downloade dialogen som PDF

• Under dialoginformation finder du også samtykkefunktionen. Såfremt der mangler et samtykke fra en deltager vil det markeres her. Læs mere om samtykke her.

Vi anbefaler, at du anvender Google Chrome, når du besøger www.letdialogen.dk