Hvad er en A/B afstemning?

Ved en A/B afstemning udvælger mødelederen to forslag/indstillinger, som sættes op mod hinanden i en afstemning. Når afstemningen startes, vælger mødedeltageren hvilket af de to forslag vedkommende vil stemme på.

Sådan foregår en A/B afstemning

• Udvælg to forslag/indstillinger til afstemning

• Slå indstillingen A/B til

Image
A/B afstemning i Live

• Tryk på Start afstemning

• Mødedeltagerne stemmer på en af de 2 forslag/indstillinger

Image
Angiv stemme under a/B afstemning

• Du kan som mødeleder stemme på vegne af mødedeltagere, hvis vedkommende er forhindret

• Når afstemningen er slut, klikker du på det forslag som er stemt for

• Klik herefter på Gem og luk nederst i højre hjørne

Image
Klik på Gem og Luk når afstemningen er færdig

Mødedeltagerne kan nu se det samlede resultat på deres skærmbillede. Det samlede resultat vises også på storskærmen.