Hvordan fravælger jeg visning af enkelte udvalg i Publication?

Som administrator på jeres Publication-installation har du mulighed for at ændre på hvilke udvalg, der skal vises i Publication. Som udgangspunkt vil alle jeres udvalg være synlige.

Sådan fravælger du visningen af enkelte udvalg

Image
Venstremenu i Publication med dropdownliste under menupunktet Dagsordener

• Du kan nu se en liste over alle de udvalg, som kan publiceres i Publication

Image
Vælg hvilke udvalg der skal vises i Publication

Hvis ikke du sætter flueben i nogle af boksene, så vil alle udvalg automatisk blive vist.

Hvis du derimod ønsker at nogle udvalg ikke skal vises, så skal du aktivt vælge de udvalg, der skal vises i Publication ved at sætte flueben i boksene.

Så snart, der bare er sat 1 flueben i en boks, så vil det kun være udvalg, hvor der er sat flueben ud for, der vil blive vist. Resten vil ikke blive vist.

Det vil sige, at hvis der kun er ét udvalg, hvor der er flueben i boksen, så vil det kun være det ene udvalg, der bliver vist i Publication.